• I když toto jídlo nazýváme čínou počesku, s čínským jídlem nemá až tolik společného. Spíše se jedná o kombinaci chutí a koření, které v čínské kuchyni nalézt můžeme. Pokud nejste na příliš kořeněné jídlo, toto nebude recept zrovna pro vás.   Read More
  • Suroviny 4 krůtí plátky 1 menší celer půlka menšího křenu 4 plátky šunky mouka vajíčka strouhanka olej hořčice...
  • Pro lečo jsou nejlepší rajčata spíše přezrálá a bílé, české papriky. Příliš mě nebaví rajčata pro lečo loupat, takže je tam nechávám i se slupkou. Ostatně pod slupkou rajčete je látka zvaná lykopen, která je silným antioxidantem, takže proto raději rajčata slupek nezbavuji. Ale pravdou je, že pro někoho můžou být těžko stravitelné.   Read More
  • Recept na jelení guláš (zvěřina)   Read More
  • Kuře znovu a jinak   Read More
  • Kombinace sladké omáčky s pikantní chutí určitě potěší vaše jazýčky. Doplňte rýží a máte výborné asijské jídlo. Komu přijde málo pikantní, může do omáčky přidat chilli vločky.   Read More
  • Když grilovanou rybu tak zkuste lososa.Oblíbené rybí maso je zdravé a chutné.   Read More
  • Co dát v létě na gril? Vyzkoušejte vepřová žebírka. Když je necháte uležet přes noc ve vývaru, budou velmi křehká.   Read More